Univerzalna dezinfekcija Dezinfekcija ruku Dezinfekcija ruku / površina Dezinfekcija kože Kupanje/nega Dodaci/oprema

Clinell proizvodi

Dezinfekcija je važna i neophodna za očuvanje zdravlja. Redovnom dezinfekcijom smanjuje se rizik za nastanak i širenje zaraznih bolesti.

Pažljiv izbor dezinfekcionog sredstva i prevencija su ključni.

Dezinfekcija zdravstvenih ustanova je svakako nezamisliva bez primene dezinfekcionih sredstava, ali sve više se javlja potreba za češćom dezinfekcijom radnog okruženja koje nije usko vezano za zdravstvo, a posebno onih mesta gde cirkuliše veći broj ljudi.

Dezinfekciona sredstva koriste se za ruke, kožu, površine opremu...

Clinell proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom i dermatološkom bezbednošću. Formula počinje da deluje već nakon 10 sekundi i zagarantovano uništava 99.999% bakterija. Pogledajte u nastavku namenu i karakteritike sredstava za dezinfekciju i čišćenje koja se nalaze u našoj ponudi:

Univerzalna dezifnekcija

UNIVERZALNE MARAMICE ZA DEZINFEKCIJU - 200 KOM

Višenamenske univerzalne maramice koje čiste i dezinfikuju. Uništavaju najmanje 99,999% bakterija. Formula počinje da deluje nakon 10 sekundi.

Clinell univerzalne maramice su proizvod koji objedinjuje čišćenje i dezinfekciju površina i opreme. Natopljene jedinstvenom, patentiranom antimikrobnom formulom i mogu se koristiti i za čišćenje i za dezinfekciju, te nije neophodno prethodno pranje i čišćenje površina i opreme drugim sredstvima. Na taj način se štedi i vreme i novac.

ŠIFRA PROIZVODA: CW200 JEDINICA PAKOVANJA: 200 komada VELIČINA MARAMICE: 22x28cm

UNIVERZALNE MARAMICE ZA DEZINFEKCIJU - 40 KOM

Višenamenske univerzalne maramice koje čiste i dezinfikuju. Uništavaju najmanje 99,999% bakterija. Formula počinje da deluje nakon 10 sekundi.

Clinell univerzalne maramice su proizvod koji objedinjuje čišćenje i dezinfekciju površina i opreme. Natopljene jedinstvenom, patentiranom antimikrobnom formulom i mogu se koristiti i za čišćenje i za dezinfekciju, te nije neophodno prethodno pranje i čišćenje površina i opreme drugim sredstvima. Na taj način se štedi i vreme i novac.

Clinell vlažne maramice za dezinfekciju su univerzalni proizvod koji objedinjuje čišćenje i dezinfekciju površina i opreme, s tim da je formula bezbedna u pogledu kontakta sa kožom ruku. Vlažne maramicesu natopljene jedinstvenom, patentiranom antimikrobnom formulom i one se mogu se koristiti kao dezificijens, deterdžent, zamenjujući potrebu za više različitih maramica i sredstava za dezinfekciju i čišćenje površina.

ŠIFRA PROIZVODA: CW40 JEDINICA PAKOVANJA: 40 komada VELIČINA MARAMICE: 20x20cm

SPREJ ZA DEZINFEKCIJU POVRŠINA, OPREME I FILTERA

Univerzalni sprej sa višestrukom namenom za površine, opremu i filtere klima uređaja. Uništava najmanje 99.999% bakterija. Formula počinje da deluje nakon 10 sekundi.

Clinell Univerzalni sprej je univerzalno sredstvo za dezinfekciju i čiščenje površina i opreme. Sadrži jedinstvenu, patentiranu, antimikrobnu formulu koja se koristi kao deterdžentni i dezinfekcioni sprej - zamenjujući potrebu za više različitih sredstava koji se koriste za površine.

Dizajniran je tako da omogućava dezinfekciju površina koje su teško dostupne.

ŠIFRA PROIZVODA: CDS500 JEDINICA PAKOVANJA: 1 komad VELIČINA: 500ml

Dezinfekcija ruku

ANTIMIKROBNE MARAMICE ZA RUKE - 100 KOM POJEDINAČNO UPAKOVANIH

Čišćenje i dezinfekcija ruku u jednom koraku bez alkohola. Uništava najmanje 99,999% bakterija. Dermatološki testirane.

Clinell antimikrobne maramice su najefikasnije maramice za dezinfekciju ruku na tržištu. One čiste i dezinfikuju ruke u jednom jednostavnom koraku, za razliku od drugih tečnih sredstava za dezinfekciju ruku, kojima se ne ukloni prljavština sa ruku.

Dakle, ovom vrstom maramica se uklanjaju nečistoće i dezinfikuju ruke.

Maramice su natopljene patentiranom formulom koja uništava 99,999% bakterija i počinje da deluje nakon 10 sekundi.

ŠIFRA PROIZVODA: CAHW100 JEDINICA PAKOVANJA: 100 komada VELIČINA MARAMICE: 19x15,5cm

ALKOHOLNI GELOVI ZA DEZINFEKCIJU RUKU

Brzodelujući gelovi za efikasnu dezinfekciju ruku, bez potrebe za prethodnim pranjem ruku sapunom i vodom (kada to nije moguće).

Idealno za brzu i efikasnu dezinfekciju ruku uz osećaj svežine i bez ostataka koji čine da ruke budu lepljive.

Formula gela iako je sa alkoholom i brzo se suši, sadrži dodatne komponente koje neguju kožu ruku - glicerin, ekstrakt aloe vere.

ŠIFRA PROIZVODA: CHSGTOT50/SHSG50/CHSG100/CHSG250/CHSG500 JEDINICA PAKOVANJA: 1 KOM VELIČINA: 50ml/100ml/250ml/500ml

Dezinfekcija ruku / površina

ANTIMIKROBNE VIŠENAMENSKE MARAMICE ZA RUKE I POVRŠINE

Clinell višenamenske antimikrobne vlažne maramice za dezinfekciju i čišćenje ruku i površina, uništavaju 99,999% mikroorganizama. Formula počinje da deluje nakon 10 sekundi.

Clinell antimikrobne višenamenske maramice natopljene su jedinstvenom, patentiranom antimikrobnom Clinell formulom, koja je dodatno poboljšana u smislu sadržaja aktivnih supstanci, što doprinosi poboljšanju efikasnosti koje podrazumeva i skraćenje vremena delovanja (kraće kontaktno vreme).

ŠIFRA PROIZVODA: RAW20 JEDINICA PAKOVANJA: 20 KOM VELIČINA MARAMICE: 19x10,5cm

SPORICIDNE MARAMICE - 25 KOM - SAMO ZA POVRŠINE!

Najmoćnjia maramica na svetu koja dokazano smanjuje clostridium difficile za 72%.

Patentirana formula bez štetnih isparenja, neuporedivo bezbednija od tableta i drugih preparata koji se koriste u svrhu dezinfekcije kada je prisutna bakterija clostridium difficile.

Najveća prednost ovih maramica je što su suve.

ŠIFRA PROIZVODA: CS25 JEDINICA PAKOVANJA: 25 komada VELIČINA MARAMICE: 21x30cm

Dezinfekcija kože

ALKOHOLNE MARAMICE SA 2% HLORHEKSIDINA

Alkoholne maramice sa 2% hlorheksidina su idealne za čišćenje i dezinfekciju kože pre uboda, kanila i katetera, kao i posle uklanjanja flastera (ispod flastera se skupljaju bakterije).

Pojedinačno upakovane maramice za dezinfekciju manjih površina kože, natopljene sa 70% alkohola i 2% hlorheksidina.

Značajne u prevenciji infekcija krvotoka.

ŠIFRA PROIZVODA: CA2CSKIN JEDINICA PAKOVANJA: 200 komada VELIČINA MARAMICE: 10,5 x 10,5 cm

MARAMICE ZA BRISANJE TELA SA 2% HLORHEKSIDINA

Deluju antiseptički, čiste, dezinfikuju i vlaže kožu u jednom koraku. Uništavaju sve opasne bakterije. Antiseptičko rešenje za čišćenje kože bez ispiranja.

Clinell hlorheksidin maramice za brisanje su idealno rešenje za kupanje/pranje pacijenata pre prijema u bolnicu. Mogu se dati pacijentima da ih upotrebe na klinici pre prijema u bolnicu ili se koriste za kupanje pacijenata na intenzivnoj nezi, kao i za preoperativno kupanje. Sadrže sastojak chlorhexidine gluconate koji se, pored toga što uništava sve opasne bakterije na koži, lepi za telo i stvara nevidljivu barijeru, zaštitu od bakterija. Obezbeđuju dodatni nivo zaštite tokom boravka u bolnici.

ŠIFRA PROIZVODA: CHGWC8 JEDINICA PAKOVANJA: 8 KOM

ŠAMPON KAPA SA HLORHEKSIDINOM

Kapa impregnirana rastvorom koji čisti, hidrira i dezinfikuje. Uništava sve opasne bakterije na koži glave i u kosi. Jednostavno rešenje za antiseptičko pranje kose bez ispiranja.

Hlorheksidin šampon kapa sadrži sastojak 2% Chlorhexidine gluconate, koji pored toga što uništava sve opasne bakterije koje se obično nalaze na koži glave, ostaje u kosi i na koži glave nekoliko sati i stvara nevidljivu barijeru (zaštitni sloj) protiv bakterija.

 

Šampon kapa obezbeđuje dodatnu zaštitu pacijentima tokom boravka u bolnici. Uz maramice za brisanje tela sa hlorheksidinom, omogućena je kompletna dekontaminacija kože tela i glave kod pacijenta.

ŠIFRA PROIZVODA: CHGSC1 JEDINICA PAKOVANJA: 1 komad

Kupanje/nega

MARAMICE SA BARIJEROM ZA INTIMNU NEGU - 25 KOM

Maramice sa 10% barijerom koje čiste i hidriraju kožu, deluju antibakterijski i protivupalno, neutrališući neprijatne mirise i negujući je u isto vreme. Bržo i jednostavno - 7 U 1 dejstvo. Bez alkohola i lanolina.

Clinell maramice sa 10% barijere koja se satoji od 4% dimetikona i 6% tečnog parafina za negu celog tela obezbeđuju jedinstveno sedmostruko dejstvo - čišćenje, hidratacija, antibakterijsko i protivupalno dejstvo, neutralizacija mirisa, ublažavanje iritacija kože i formiranje zaštitnog filma. Maramica sa najjačom barijerom na svetu koja ostavlja barijeru (kremu) na koži posle brisanja.

Olakšavaju negu trenutno odnosno trajno ležećih pacijenata, obezbeđuju kupanje u krevetu, a uz to nije neophodno nanositi zaštitne preparate i kreme, čime se štedi novac i vreme.

ŠIFRA PROIZVODA: CON25 JEDINICA PAKOVANJA: 25 komada VELIČINA MARAMICE: 20x30cm

MARAMICE ZA KUPANJE - 8 KOM

Clinell maramice za kupanje u pakovanju od 8 komada. Dermatološki testirane. jednostavno rešenje za kupanje u jednom koraku. Bez potrebe za ispiranjem - čiste i neguju kože. Bez alkohola, lanolina i parabena.

Clinell maramice za kupanje su dizajnirane kao jednostavno rešenje bez potrebe za ispiranjem za čišćenje i negu kože u jednom koraku.Vrlo su praktične s obzirom da zamenjuju tradicionalni metod kupanja koji zahteva sapun, vodu, peškir, lavor i kremu za negu; višestruko su isplative u smislu smanjenih troškova klasičnog pranja i velike uštede u vremenu medicinskog osoblja.

ŠIFRA PROIZVODA: CBB8 JEDINICA PAKOVANJA: 8 komada VELIČINA MARAMICE: 24x30cm

ŠAMPON KAPA ZA SUVO PRANJE KOSE BEZ ISPIRANJA

JEDINSTVENO NA TRŽIŠTU!!!

Dermatološki testirana kapa. Pranje kose bez ispiranja vodom. Čišćenje i vlaženje u jednostavnom koraku bez alkohola, lanolina i parabena.

Clinell Šampon kapa je impregnirana šamponom koji se ne ispira i koji čisti i neguje kosu i kožu glave. Kapa se koristi za negu nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Stavlja se direktno na glavu pacijenta i uklanja prljavštinu i masnoću sa glave i iz kose, istovremeno dajući pacijentu osećaj čistoće i svežine.

ŠIFRA PROIZVODA: PRSHMC1 JEDINICA PAKOVANJA: 1 komad

Dodaci/oprema

SILIKONSKA VODOOTPORNA TASTATURA I MIŠ

Silikonska tastatura i miš koji su 100% vodootporni. Pranje čak i u mašini za sudove..

Clinell silikonska tastatura i miš su 100% vodootporni, proizvedeni bez ijednog otvora gde se inače skupljaju mikroorganzmi. Uz mobilni telefon, ovo su jedni od najkontaminiranijih predmeta, a retko se čiste.

DISPENZER

Dispenzer

Zidni dispenzer za univerzalne maramice u pakovanju od 200- lako se čisti i omogućava Vam da stavite maramice na mesto gde su najpotrebnije.

REDIAIR

Rediair je nova generacija prečišćivača vazduha

Rediair obezbedjuje promptnu zaštitu od aerosoli zahvaljujući HEPA filterima koji sprečavaju kapljice i aerosoli iz vazduha smanjujući mogućnost širenja patogena.

Koronavirus
(COVID-19)

Clinell univerzalne maramice uništavaju Covid-19 virus na površinama u roku od 30 sekundi. Saznajte više o širenju korona virusa, o samom virusu i kako pomoći u prevenciji širenja infekcije.