Nauka iza Clinella

Znanje, pa zdravlje

Clinell proizvodi su najduže testirano sredstvo za dezinfekciju u poslednjih dvadeset godina u Velikoj Britaniji. Sva testiranja su rađena u akreditovanim laboratorijama i dostupna su javnosti.

Eksperti kompanije Gama Healthcare stalno inoviraju i stvaraju nove, moderne proizvode, ali i unapređuju postojeće koji se koriste u zdravstvu.

Aktivni sektor za Istraživanje i razvoj Gama Healthcare-a stalno prati probleme sa kojima se susreće osoblje zdravstvenih ustanova i ulažući u nova istraživanja kontinuirano razvija nove proizvode koji doprinose smanjenju bolničkih infekcija.

ADRIAN FELLOWS
Glavni ekspert sektora za Istraživanje i razvoj

Diplomirao je mikrobiologiju i hemiju na Univerzitetu Leeds 1972. i danas je svetski priznat stručnjak na polju biocida i maramica impregniranih različitim formulama. Prvu dezinfekcionu maramicu je kreirao 1972. godine, a osmislio je maramice koje su dobile EPA (Environmental Protection Agency) odobrenje u Sjedinjenim Američkim Državama i dozvolu za proizvodnju, a inovirao je na polju biocida koji se koriste u zdravstvenoj, mlečnoj i industriji hrane. Njegovo ogromno iskustvo u saradnji sa Gama Healthcare kompanijom dovelo je do osmišljavanja i proizvodnje Clinell Univerzalnih proizvoda i Clinell Sporicidnih maramica.

Clinell patent na sajtu Svetske agencije za intelektualnu svojinu >>

Kompatibilna oprema

Mi konstantno radimo sa medicinskim uređajima i
proizvođačima opreme kako bi temeljno sproveli testiranje
kompatibilnosti. Pogledajte našu listu opreme...

compatibility