O nama

GAMA Healthcare je dinamična, inovativna kompanija koja u prvom planu ima razvoj tehnologije
za prevenciju infekcije. Specijalizovani smo za proizvodnju i distribuciju revolucionarnih IPC
proizvoda i pružanje izuzente nege kao podrške.

Generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru

bimida logo

Ko smo mi?

Gama Healthcare je kompanija koja proizvodi proizvode za prevenciju infekcija. Naglasak proizvodnje je na maramicama za dezinfekciju.

Kompaniju su osnovala dva doktora sa višegodišnjim iskustvom u mikrobiologiji i prevenciji infekcija i danas je Gama Healthcare jedan od najvećih snabdevača NHS ustanova vlažnim maramicama i izvoze svoje proizvode u preko 40 zemalja u svetu.

Svi proizvodi se proizvode pod trejd markom Clinell i mnogi su patentirani s obzirom na njihovu jedinstvenost i napredne antimikrobne formule.

Paleta Clinell proizvoda za prevenciju infekcija je vrlo široka i sastoji se od vlažnih maramica i dezinfekcionih sprejeva koji mogu da se koriste na koži, površinama, medicinskoj opremi i telesnim izlučevinama. Clinell proizvodi su razvijeni za profesionalno zdravstvo uključujući bolnice, klinike opšte medicine, domove, stomatološke i veterinarske ordinacije, laboratorije i apoteke.

Gama Healthcare ima vrlo aktivan sektor za Istraživanje i razvoj koji stalno razvija nove, savremene proizvode. Na taj način dolaze do najboljih rešenja čime Clinell ostaje i dalje prvi izbor profesionalaca kada su u pitanju vlažne maramice.

Bimida d.o.o. je postala ekskluzivni distributer Clinell proizvoda u oktobru 2007. godine i od tada vrši prezentovanje ovih proizvoda kao i edukaciju zdravstvenih radnika s obzirom da svaki zdravstveni radnik ima značajnu ulogu u prevenciji bolničkih infekcija.

Naš tim

Upoznajte GAMA Healtcare izvršni odbor


DR GUY BRAVERMAN

JOINT CEO

Koristeći svoje medicinsko iskustvo, Gaj je uvideo potrebu za boljom prevencijom infekcije i osnovao GAMA-u, 2004.godine.

Dr Allen Hanouka

JOINT CEO

Radeći kao doktor, Alen je iz prve ruke iskusio potrebu za prevencijom infekcije, što ga je navelo da bude jedan od osnivača GAMA-e.

Teresa Layer

Istraživanje i razvoj

Sa više od dvadeset godina iskustva
u istraživanju zdravlja potrošača, Teresa pokreće inovacije za naše nove linije proizvoda u GAMA.

Alex Pitt

Marketing

Sa 25 godina iskustva u vođenju brendova za zdravstvenu zaštitu potrošača i medicinskih aparata Aleks svojoj ekspertizom doprinosi bržem GAMA brandova.